Blogg listad på Bloggtoppen.se

No one really ever wins in heartbreak warfare

Spel är till för att förlora på. Hade man kunnat fortsätta i evigheter hade ingen spelat. För när man förlorar vill man fortsätta för att få tillbaka den där känslan av att ligga på topp, att vara på väg att slå rekordet. Men när man inser att det är kört, när blocken i tetris klättrar mot taket fortare och fortare och hjärnan hinner inte med, då lägger vi ner våra sista krafter för att sluta på topp ändå. Tryck på play igen. Lägg ner hela dig själv i det du gör. Och framför allt. Ge aldrig upp. Även fast du tror att allt är över. Ge aldrig någonsin upp.


Allting handlar om att man verkligen bestämmer sig en enda gång, så vi bestämde oss men jag slutade slåss. Vet inte varför eller när men nu är det såhär



Jag är rädd. Jag vet inte vad jag ger mig in i, vet inte varför, hur eller när. Jag vet ingenting och jag har ingen kontroll. Jag hatar det. Att inte ha kontroll och vara svag är det värsta som finns. Att bara kasta sig rakt ut. Att ge sitt hjärta rakt ut och lita på att han inte förstör det. Jag kan välja att backa och låta rädslan vinna. Eller så fortsätter jag falla, lever som ett spöke ett tag till, fortsätter vara förvirrad. Utan svar men med tusentals frågor att ställa.

Min syster

Du är det finaste jag har. Du är det bästa som någonsin kommer finnas på den här jorden. Världen förtjänar inte dig. Du är den ända som förstår, som hör och som verkligen ser mig för den jag är. Utan allt smink, utan en hård fasad. Du ser mig. Tack. För alla gånger du torkat mina tårar. För alla gånger du fått mig att skratta. För alla gånger du bara genom att kolla på mig fått mig att känna mig mindre ensam. Som att någon förstår. Utan ett ord vet du precis vad jag känner. Jag förstår inte hur du orkar lyssna på mig. Du tar alla bekymmer från mina axlar och får allt att bli så enkelt. Alla gånger jag inte orkar gör du det åt mig. Hjälper mig upp, torkar mina tårar och sätter ett leende på mina läppar. Utan dig är jag ingenting. Utan dig skulle jag gå under. Du ger mig vingarna till att flyga. Utan dig skulle jag falla på marken.
Jag älskar dig storasyster. Glöm aldrig det.


Precis som alla andra

Att smälta in är någonting som skrämmer mig. Att vara en i mängden, att bara finnas utan att tillföra, jag får panik bara av att tänka på det. Att finnas men ändå inte. Men allt jag säger, allt jag gör, allt jag tänker har gjorts av någon annan människa innan mig och kommer göras om av en annan. Och han eller hon kommer att ha samma tanke bakom det, samma önskan. Att vara annorlunda. Att fylla en mening med sin existens. Göra skillnad och bryta loss från samhällets mönster.

När allvaret har blivit ett skämt

Vi leker med våra känslor, skrattar bort allvaret. Det som är viktigare än något annat göms bakom tafatta försök att förstå. Istället för att fråga undrar vi. Varför? För det som verkligen är vackert går inte att beskriva. Gör inga försök, spara på krafterna. Bygg upp fasaden, riv aldrig dina murar. Ingen hör dig ändå. Kalla det ensamhet om du vill men låt den aldrig skrämma dig. Förakta den inte. Omfamna den med alla dina känslor och låt den gömma allt som är underbart och allt som är hemskt.


Your love is my drug

Du är precis lika beroende som jag. Skillnaden är att jag snedtändit. Det finns bara en lösning, ett botemedel. Mer kärlek. Fortsätt älska tills det gör ont. Tills du skakar av gråt. Sen älskar du lite till.


If she changes her mind this is the first place she will go

'cause if one day you wake up and find that you're missing me
And your heart starts to wonder where on this earth I could be
Thinkin maybe you'll come back here to the place that we'd meet
And you'll see me waiting for you on the corner of the street
So I'm not moving, I'm not moving

I didn´t come hold you now I can´t stop

Started with a perfect kiss then we could feel the poison set in
Perfect couldn't keep this love alive
You know that I love you so, I love you enough to let you go

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Jag vet inte varför jag gör så här. Varför jag jagar det jag inte kan få och när jag väl kan få det vill jag inte ha det. Jag vet inte varför jag gillar att göra mig själv illa. För det gör jag. Jag tillåter inte mig själv att bli lycklig, låter ingen komma nära. Aldrig för nära. Jag vet inte vad jag känner. Jag vet inte vad jag vill. Jag vet bara att jag inte kan sluta tänka på dig. "Jag ligger i sängen och tänker: tänk på mig"


RSS 2.0