Blogg listad på Bloggtoppen.se

Dom små små orden är svåra ord och dom hårda orden är enkla ord. Jag fick chansen, du gav mig chansen. Men nu är det för sent

Tystnaden är kärlekens språk. Den talar men vi hör den inte. Vi kan försöka sätta ord på det som känns men vad som gömms inom oss kan aldrig beskrivas. Kärleken talar ett språk ingen av oss någonsin kommer förstå. För det är det som är det vackra. Vi kommer aldrig förstå.


Say what you need to say

Hur länge till ska jag behöva ljuga för mig själv, ljuga för dig? Jag orkar inte hålla allt inne länge till. Det gör alldeles för ont att ha all denna kärlek i blodet, det svider för mycket när det passerar hjärtat. Trött på att låtsas. Har insett att jag hellre aldrig mer pratar med dig än att ha det sådär. Allt eller inget.

Your love is my drug

Du knackade på min dörr och jag rev mina murar. Du gav mig lillfingret och jag tog hela handen. Du tror att du kan titta in mig i mina ögon och tro att jag ska glömma, det gör jag inte. För sen den där kvällen har jag levt på ruset du ger mig. Jag vill hela tiden ha mer och mer. Du är min drog. Det du ger mig lever jag på i några dagar. Sedan börjar avtändningen och jag ligger sömnlös om nätterna. Sedan trättas vi igen. Och då spelar det ingen roll hur länge jag varit ren från dig. Jag faller tillbaka lika lätt varje gång...

Sluta dröm om det ljuva livet, vi kommer aldrig va med om det

För första gången på länge log jag. Och då menar jag inte att jag gått runt och varit arg i flera månader. Nej, jag log mot livet. Även fast inget speciellt hänt. Även fast det bara är en helt vanlig söndag fick jag bara en sån där känsla i mig som det var länge sen jag hade.
Livet är ändå rätt okej ibland


Vänta med att tänka tills du går för annars kan du komma på att känna allt det där du sa du skulle lämna

Mitt liv har stannat upp. Numera sitter jag hemma på helgerna, umgås bara med mina närmaste. Utanför dörren väntar verkligheten och sanningen. Orkar inte med det just nu. Vill bara känna värmen och tryggheten från min säng. För den verklighet som väntar mig är att jag är ensam och vilsen. Och sanningen som lurar bakom hörnet berättar anledningen till denna känsla. Han finns inte i ditt liv viskar den.

You never were and you never will be mine

Jag önskar att jag inte tog allt på så stort allvar. Att jag bara kunde ta livet med en klackspark. Jag önskar att jag kunde släppa taget om människor. Istället grubblar jag. Övertänker allt. Jag blir galen på mig själv. Vill bara skrika och få ut hjärnspökerna ur mitt huvud. Jag kan aldrig se på och låta saker ske. Då förstör jag hellre allting. För många minnen för att glömma. För många inryck för att sluta tänka. För många önskningar för att hindra tårarna från att rinna. 




Fear is the heart of love

Låt mig in i ditt liv och riv dina murar
Låt mig säga att jag älska dig och lita på mina ord
Låt mig såra dig men förlåt mig fort
Låt mig ta en plats i ditt hjärta bara för att sedan lämna dig tom
För precis det gjorde du mot mig

The reasons all have run away but the feeling never did

Kylen tränger på, kryper in genom min tunna jacka. 20 minus-grader, ändå är jag klädd som om det vore en vårdag. Tårna har ingen känsel men ändå är det inte kylan inte märkbar för mig när jag går genom den mörka skogsvägen på väg hem. Snön faller tyst från himlen och jag hör steg från en annan människa någonstans i kvällen. Med blicken rakt fram går jag långsamt fram, beundrar de vita flingorna som faller mot mitt ansikte. Jag vet inte om det är smält snö eller tårar som rinner. Jag vet bara att jag aldrig känt mig så ensam. Aldrig har jag varit så långt ifrån dig som nu. Känner mig helt vilsen utan dig. Är inte säker på vad jag gör här utan dig nära mig. Snälla kom tillbaka.


Ett brev från alla tjejer som blivit sårade till alla killar som sårat oss

Jag är så jävla trött på att vara den som sitter och väntar. Jag är så arg att jag bara vill skrika. Du har fått mig att springa till mobilen varje gång jag fått ett sms idag. Det var aldrig du som var avsändaren. Säg ingenting du inte menar. Lova inte någonting du inte kan hålla. Lämna mig hellre ifred än att ge mig falska förhoppningar. Du är inte värd mig. Idag bestämde jag mig. Jag ska gå med i spelet. Och spela enligt era regler. The lovegame. Inga känslor. Bara lögner och svek. Nu är det eran tur att bli sårade.

Så många vänner jag bränt, ingen tog mig riktigt över nej. Så många vänner jag känt, ingen som jag riktigt behövde nej.

Vad är det för mening med att träffa människor om man ändå bara ska bli sårad? Om man ändå någon gång måste glömma dem?


Svetten täcker sängen. Allt jag vill är att vakna med dig tätt intill

Är det till för att så här mycket kärlek ska gå till spillo? Är det till för att man ska träffa killar som får en att tända en eld och bränna ner en hel skog för att sedan bli kvar i askan och se ruinerna av någonting som aldrig var? Vad jag än gör sitter jag ändå alltid här på kvällarna i mitt rum. Ensam. Sömnlös. Ältar minnen. Höjer musiken så högt att jag inte hör gamla skratt i mitt huvud. Men mina egna tankar överröstar ljudet ändå. Jag hör någon annans röst. Någon som lovar allt men menar inget. När mörkret faller i mitt tonårsrum ser jag hur hårt jag än blundar en blick framför mig som egentligen inte betydde någonting. En fråga. Är det till för att man ska känna sig såhär ensam? Jag bara undrar. Är det detta ni kallar ett liv?


I can´t tell you what it really is, I can only tell you what it feels like

Kanske att jag bara gillade bilden av dig. Det vart helt fel när jag lärde känna dig. Jag tyckte om vårt avstånd, att vara osynlig för dig. Kanske för att det är det jag är van vid. Jag känner mig inte bekväm med dina gulliga sms. Var elak mot mig, ignorera mig, tyck att jag är ful. Jag kommer ändå bara skada dig. Allt jag rör blir ändå förstört. Försök inte komma nära. Jag kommer stöta ifrån dig. Jag gillar leken, jag gillar smärtan. Nu när jag kan få dig är det inte roligt längre. Jag är dum i huvet. Och du är fantastisk. Men hur fan säger jag det till dig? Du kommer inte förstå. Jag förstår inte heller.

And it hurts with every heartbeat

Tack vare dig har jag slutat leva med hjärtat utanpå. Jag har slutat falla för killar eftersom jag vet att jag bara blir sårad. Jag litar inte på någon. Jag har stängt av mina känslor och pratar inte om någonting som gör ont. För om jag skulle känna efter skulle jag känna smärtan. Så jag fortsätter bara leva. Jag låter folk passera mig utan att lämna avtryck. För människor gör en ändå bara besviken.

Jag var kär i en borderline, fanns inga gränser som jag inte kunde tänka mig att spränga för att få va med dig

Jag blir rädd för mig själv när jag märker hur starka mina känslor är. Jag blir rädd när jag tänker att jag skulle kunna döda för att det skulle vara du som satt bredvid mig just nu. Jag hatar mig själv när jag seriöst överväger att bara ligga kvar i sängen och inte ta mig därifrån förrän du ligger bredvid mig och håller om mig när jag skakar av gråt. OCh jag blir som räddast när jag inser att jag alltid kommer att vara hopplöst förälskad i dig oavsett vad du säger eller vad du gör.


Oh tell me now where was my fault in loving you with my whole heart?

- Kan du fatta att jag varit kär i det där svinet?
- Men snälla, glöm honom bara!
- Jag försöker. Men varje gång jag ser ett pendeltåg som åker mot hans håll undrar jag var han är. Varje morgon när jag väntar på bussen ser jag honom sitta bredvid mig på bänken. Varje gång jag hör någon åka skateboard vänder jag mig om snabbt för att se om det är han. Varje gång jag träffar någon som jag gillar och som faktiskt, otroligt nog kan gilla mig tillbaka, är det bara han jag har på hjärnan. Jag försöker att inte tänka på det. Men ju mer jag försöker glömma destå mer minns jag. Hur hårt jag än blundar ser jag ändå hans ögon framför mig, stirra rakt in i mina. För att komma över någonting måste man ta ett stort kliv över det och gå vidare. Men han är ingenting man bara kan gå över och låta ligga kvar på vägen. Han är överallt. Han finns i himlen, han finns i människorna runt omkring mig och han finns inte minst i mig själv. Hur fan kommer man över något sånt? 


Stjärnfall, stjärnfallet är jag och du är himlen jag föll från den dan

Stjärnfall, stjärnfallet är jag och du är himlen för mig varje dag



RSS 2.0